Akcija prikupljanja novčanih sredstava za izgradnju Centra za djecu s teškoćama u razvoju

Udruženje roditelja djece i mladih s posebnim potrebama „I MI POSTOJIMO“ Velika Kladuša obavještava sve građane općine Velika Kladuša kao i sve humane ljude da će počevši od 15.04.2014. godine vršiti akciju prikupljanja novčanih sredstava za kupovinu objekta za izgradnju Centra za djecu s teškoćama u razvoju.

Sama akcija će se održavati putem medija, kao i pojedinačne male akcije koje su tek u pripremi i o kojima će javnost biti pravovremeno obaviještena.

S obzirom da su podršku akciji dali Udruženje obrtnika i Udruženje privrednikaVelike Kladuše, kao i općina Velika Kladuša upućeni su i pojedinačni dopisi na 8  adresa velikokladuških privrednika i obrtnika, kao i u dijasporu.

Upravni odbor Udruženja oformio je tročlanu komisiju koja zajednički upravlja doniranim sredstvima, a koju čine Umija Pajazetović- predsjednicaUdruženja, Husein Dolić- predsjednik Udruženja privrednika i Enes Arapović – predsjednik Udruženja obrtnika.

Svoje donacije/priloge možete uplatiti i putem računa otvorenog za uplatu donacija za kupovinu objekta:

UniCredit banka

Primaoc: Udruženje “I MI POSTOJIMO”

Računbr: 3385102226803112

Svrha: Donacija za kupovinu objekta za djecu s posebnim potrebama

Iskreno se nadamo da ćete se odazvati ovoj akciji koja bi omogućila najugroženijoj populaciji naše općine mjesto za druženje, obrazovanje i igru.

Translate »