Zavrsena prva faza projekta “Jednaka prava za sve”

U saradnji s In Fondacijom iz Banja Luke Udruzenje roditelja djece I mladih s posebnim potrebama “I mi postojimo” zapocelo je 01.07.2012. sa realizacijom projekta “Jednaka prava za sve”. Navedeni projekt se sastoji od dvije faze; prva faza obuhvata sanaciju postojece prostorije Udruzenja, a druga faza edukaciju roditelja, te edukaciju djece s posebnim potrebama.

S pocetkom mjeseca oktobra zavrsena je prva faza projekta. Tijekom te faze izvrseno je renoviranje postojece prostorije sto je podrazumijevalo zamijenjenu postojece stolarija, te su obnovljeni zidovi I stavljeni podovi. Tijekom mjeseca septembra postojeca prostorija se namjesta, te se odrzavaju sastanci s roditeljima djece zbog dogovora oko termina za edukacije.

Takoder, tijekom mjeseca augusta imali smo posjet izvrsne direktorice In Fondacije iz Banja Luke gosp. Branke Ivanovic s kojom smo imali sastanak oko pocetka implementacije projekta. Ovom prilikom gospodja Branka je posjetila nase prostorije, te smo zajedno dali izjavu za medije. Krajem mjeseca septembra djeca po prvi put dolaze u renovirane prostorije Udruzenja te pocinju sa radom.

 

Translate »