Apel za pomoć

Postovani!

Ove slike koje gledate su slike naseg malog Ednana Miljkovica. On je dijete rodeno s dijagnozom Hydrocephalus. Kao maloj bebi ugradena je pumpica koja je trebala da vadi vodu iz mozga, medutim Edo nije imao srece s tom pumpicom, jer mu se stalno zacepljala. S obzirom na stalno zacepljanje mali Ednan je od januara ove godine imao 14 operacija I pao na tezinu od 7.600 kg, a dijete je od 3godine. Edo vise ne hoda, ne prica I ne moze da guta, iako je prije operacija sve navedeno mogao.Svaki dan njegovoj majci Semsi je sve tezi.

Prije nekoliko dana Edo je bio na lijecenju u KB dr. Irfan Ljubijankic u Bihacu I s obzirom da je njegova knjizica bila na komisiji, njegova majka imala je kopiranu zdravstvenu knjizicu, no usprkos tomu majci Semsi su naplacena sva tri dana boravka u bolnici.

Ne znam da li je uopce vrijedno pominjati sve s cim se ova mama, koji svaki dan nosi svoje dijete na rukama, susretala tijekom svoje borbe za Edino zdravlje. Mnogi su (ne)ljudi na ovom djetetu ogrijesili svoju dusu.

S obzirom da su I nase financijske mogucnosti ogranicene, ovom prilikom molimo I vas da uplatite na Edin ziro racun onoliko koliko ste u mogucnosti. Takoder mozete da direktno kontaktirate majku Semsu na 062-926-094 ili mail Udruzenja “I MI POSTOJIMO” office@imipostojimo.org

KIB Banka  Ž-R: 1980026001155006

Translate »