Održano novogodišnje slavlje Udruženja

Do sada, moglo bi se reći, već tradicionalno Udruženje roditelja djece i mladih s posebnim potrebama je održalo malo slavlje povodom novogodišnjih praznika.

Naše mališane i polaznike razveselili smo novogodišnjim paketićima koje je financiralo Udruženje, te paketićima koje su naši polaznici dobili od prijatelja iz Amerike kojima se ovim putem srdačno zahvaljujemo. Sve okupljene,  a posebno mališane razveselili smo dolaskom Djeda Mraza sa svojom kočijom, gdje su se mogli slikati i družiti.

Naše slavlje, pored Djeda Mraza uljepšao je i načelnik gosp. Mulalić koji je ovom prilikom predsjednici gosp. Pajazetović Umiji i članovima Udruženja dodjelio ključeve i ugovor za korištenje prostorije veličine 18m2 za potrebe rada Udruženja. Iako je prostorija jako mala, naš tim se obradovao ovoj prostoriji gdje ćemo moći raspoređivat vrijeme onako kako nama odgovara i sigurno kvalitetnije obavljati naš posao sa djecom, te suradnju s donatorima, suradnicima i svim ljudima koji žele pomoći rad našeg Udruženja.

Druženje smo završili sa pjesmom i plesom s mališanima, te sa željom da nam ova godina donese puno zdravlja, boljih rezultata, smijeha, ljubavi i snažnog duha koji će nas voditi dalje ka uspjesima u radu.

Sve najbolje u Novoj 2012 žele Vam roditelji, djeca i mladi, te stručni tim Udruženja „I MI POSTOJIMO“ sa predsjednicom Umijom Pajazetović.

Kompletnu galeriju slika možete pogledati ovdje: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.403097706396327.84939.402148966491201&type=3

 

Translate »